Vallakker til salg

Viper W (Wikke x Goffert)

Dejlig 12-års vallak

Viber W (Wikke x Goffert)
Reg: 200601738
Da jeg ikke længere har tid, til 2 heste, vælger jeg at sælge min skønne Frieser, han fortjener at blive brugt meget mere. 
Viper W. er lidt af en drøm at være på. Han er selvgående, søger selv ned og bærer sig rigtig flot. Han er let på alle hjælpere og har en fantastisk rummelig gang. Han er 159 i stang (syner/føles bestemt ikke "lille" - man har masser af hest under sig, når man rider ham). Han har stamtavle, rødt pas og er kåret. 
Hos tidligere ejer, er han uddannet til LA i dressur og har helt klart evnerne til at nå så, langt som hans rytter kan tage ham. Han har startet stævner, hvor han bl.a. har redet til 68% og 69,8%. Han er indsprunget og søger selv hen imod forhindringerne. Han er 90 % trafiksikker og elsker en god galop ud over markerne:) Nem at sko og læsse.
Han er en hest som folk vender sig om og kigger efter, han har både charme og udstrålingen med sig. Han er det største nussehoved, elsker at få opmærksomhed og kommer straks når man kalder på folden. 
Søger en rytter, der Vil ham og som har tiden og lysten til, at arbejde med og udvikle hans potentiale. Han er en hest, der virkelig nyder at arbejde og gerne vil gøre alt, for at gøre sin rytter tilfreds.
Han er ikke redet jævnligt, og skal derfor i form igen. Han kan sagtens stå i en periode uden at det giver problemer.

Bud modtages, da han skal sælges nu !!!
Han er forsikret.

Sælgers/ejers navn: Dorthe Pedersen
Sælgers telefon: 22913760
Sælgers mail: Dorthe@hansen-biler.dk
Pris: 45.000,- dkk

Dato: 12.06.2018